face.jpg
Totul a inceput ca si o afacere de familie.La inceput timid dar perseverent pana cand florile au inceput sa ne zambeasca.

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0726756772 / 0720036170 si email : florimihaiesti@gmail.com sau pe Facebook :facebook.com/florimihaiesti
Situati langa municipiul Cluj - Napocala aprox. 20km,in satul Mihaiesti, ne dorim sa venim in intampinarea Dvs cu cele mai frumoase flori care sa va bucure in fiecare moment.
Download Catalog Muscate si Petunii primavara 2013 (click aici)  580.36kB
Catalogul muscatelor si petuniilor cultivate de catre noi pentru primavara 2013 ! Asteptam comenzile Dvs.
1.jpg
Muscata (Pelargonium) este o planta apreciata pentru rolul decorativ oferit de frumusetea florilor viu colorate si a frunzelor rotunjite, dar si datorita parfumului diferitelor specii de muscate.
Este renumita ca planta de ornament ce infrumuseteaza cele mai multe ferestre, balcoane, trepte, jardiniere, etc, dar in acelasi timp ii sta bine si in gradina. Muscatele iubesc locurile luminoase si aerisite, dar ferite de vant, curenti de aer....(click pe titlu pentru a citi mai mult)
Muscatele se pastreaza iarna in incaperi luminoase si bine aerisite, la temperaturi de 10-15 grade. Primavara planta poate fi mutata in locuri insorite, pe terasa sau in gradina si e recomandat sa ii scurtam radacinile si jumatate din tulpina pentru a favoriza aparitia unor noi lastari.
Pentru a ajuta la imbogatirea coroanei e necesar sa retezam varfurile ramurilor. Totodata ramurile cu flori ofilite e bine sa fie deasemenea scurtate.
In perioada verii e bine sa ferim plantele de soarele torid din timpul zilei.

Udatul muscatelor de face numai dupa ce pamantul din ghiveci se usuca. Pentru a favoriza dezvoltarea putem administra o data sau de doua ori pe luna ingrasamant lichid. Nu e bine sa udam muscatele in exces pentru ca umezeala in abundenta determina putrezirea tulpinei.
Muscata este o floare populara, mult îndragită şi cultivata. Daca o ingrijim corect, muscata poate inflori mai tot timpul anului fiind o planta ideala pentru decor in casa sau in gradina ta.
20.02.2013 17:08:37
florimihaiesti
Introduceti mai jos adresa de email pentru a primii saptamanal sfaturi despre ingrijirea plantelor de apartament !

Exemplu : florimihaiesti@gmail.com
Va asteptam sa impartiti cu noi bucuria ochilor de a vedea o multime de flori si de a simti mireasma imbietoare a acestora.
Serele noastre sunt situate la 20 km de municipiul Cluj - Napoca in satul Mihaiesti.Puteti ajunge la noi pe E81 Cluj- Salaj.

TELEFON CONTACT -0726756772 / 0720036170
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one